zo kun je mij bereiken

en verder

  • Ambonstraat 9
    3818 CX Amersfoort
  • KvK 32121715

makkelijker?

  • Home
  • //
  • ervaringen online marketing specialist
miranda@maakelijk.nl of 06 - 2006 28 95

Wat vinden mensen van mijn werk?

Wil jij graag weten wat andere mensen van mijn werk als online marketing & adwords specialist vinden? Hoe ze de samenwerking hebben ervaren? Welke resultaten zij hebben bereikt?
Hieronder lees je welke ondernemers en marketeers je zijn voorgegaan en wat het ze heeft opgeleverd.

Mijn Adwords aanpassingen leiden nu al tot hogere conversies

Het was een hele prettige en persoonlijke groepstraining. Vooraf konden we aangeven wat we graag wilden leren en al deze punten zijn aan bod gekomen. Omdat er zoveel ruimte was voor eigen vragen en inbreng, werd het een dynamische cursus waar ik veel van heb opgestoken.
Ik heb meer geleerd over de functionaliteiten binnen Google Adwords en bovendien heb ik nieuwe inzichten gekregen over hoe ik goede advertentieteksten schrijf. En dat terwijl ik zelf copywriter en marketeer ben. Het is verfrissend om eens een andere aanpak te hanteren.

Na de training heb ik direct een aantal wijzigingen in bestaande campagnes doorgevoerd en dat leidt al tot hogere conversies. Ook pas ik nu vaker de methode toe over het in kaart brengen van je klant (vrienden, vijanden, hekels en verlangens). Daardoor ontstaan er verschillende invalshoeken voor de advertentieteksten en kan je goed testen wat wel werkt en niet, bij jouw doelgroep.
Miranda is een heel fijn persoon om mee te werken! Je voelt je direct op je gemak, ze is oprecht geïnteresseerd en ze is goed in staat om je iets uit te leggen. Ik heb al vele trainingen op het gebied van online marketing gevolgd, maar zo’n persoonlijke aanpak als Miranda heeft heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Jessica Kuiken, eigenaar van JESS marketing
image
“Ik dacht: die Google-campagnes doe ik wel even zelf”

“In augustus 2014 heb ik Ikbenmama.nl overgenomen, een webwinkel voor baby- en bijna-mama-artikelen. Miranda leerde ik kennen via de vorige eigenaren. Voor mij was de online wereld nieuw. Omdat ik van alle onderdelen van mijn bedrijf wil weten hoe ze werken, heb ik haar gevraagd of ze me wat over Google-campagnes kon bijbrengen. Aanvankelijk dacht ik: dat kan ik allemaal wel zelf regelen. Maar het blijkt veel ingewikkelder te zijn dan ik had verwacht. De samenwerking met Miranda heeft me veel inzicht opgeleverd in het bezoek aan onze webwinkel en ik kan nu meer zelf, zoals campagnes aanpassen. Toch wil ik niet meer zonder Miranda, omdat ze altijd met goede antwoorden komt als ik haar vragen stel. En ik wil nog veel meer leren over online marketing.

We komen een dagdeel in de twee maanden bij elkaar. Een-op-een werken vind ik prettig, ik zit niet graag in een klasje. Miranda spitst haar manier van kennis overdragen helemaal op mij toe. Ze begrijpt wat ik wil, denkt goed mee over onze markt en reageert adequaat op mijn vragen. En ze tovert meteen tevoorschijn wat mij helpt. Als ik haar iets voorleg, zegt ze: o, als je dít wilt, dan vind je dát ook vast heel bruikbaar. Ik heb al veel opleidingen gedaan, maar had zelden zin in het huiswerk. Voor de ‘lessen’ van Miranda heb ik juist zin om mijn huiswerk te maken. Dat effect heeft ze.

Het is fijn werken met Miranda, ze straalt veel rust uit en haar vakkennis is heel groot. En ze hanteert een schappelijk tarief. Ze komt zelf met ideeën voor het vergroten van onze conversie. Ze denkt stappen vooruit en dat blijkt elke keer weer goed te werken. Over de omzet kan ik niet veel zeggen, maar dankzij Miranda hebben we de Google-uitgaven onder controle. Een mooi resultaat doordat ik nu kan zien welke campagnes goed werken.”

Maarten Rossou - over Google Adwords training

Maarten Rossou
eigenaar Ikbenmama.nl – Specialist in Dragen, Slapen en Voeden

Compliment Gerry Schultinga - Online Marketing Sessie
Miranda heeft onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei

"Als je dit leest, ben je waarschijnlijk aan het overwegen of je Miranda zal inhuren of dat je wellicht met haar wil samenwerken. Mijn advies in beide gevallen: doen! De afgelopen 3 jaar heeft Miranda ons team versterkt en onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei. Haar kenmerkende overtuiging: jouw belang & wensen staan voorop, haar kennis & kunde is het middel. Hierdoor ontstaat er vanzelf een heel effectieve en prettige samenwerking. Zo is een van haar opmerkelijke suggesties verworden tot een waardevolle spin-off van onze primaire business."

Jeroen Lampe, e-commerce adviseur, owner Growby & eigenaar webshop
image

 

google-adwords-maatwerk-training-min

Tineke & Elma – Steegenga Mode – ontwikkelen advertentiestrategie tijdens hun maatwerk Google Adwords training, die ze beoordelen met een 10!

“Ik ken weinig mensen die zo goed als Miranda in staat zijn onze boodschap precies terecht te laten komen bij mensen die daar behoefte aan hebben”

“Het Centrum voor Mindfulness biedt mindfulnesstrainingen, -opleidingen en expertise. Dat betekent dat we een heel divers aanbod hebben voor verschillende doelgroepen.
Ik ken weinig mensen die net als Miranda zo goed in staat zijn onze boodschap precies terecht te laten komen bij de mensen die er behoefte aan hebben. En dat is bijzonder, want de hoeveelheid informatie en advertenties op internet is ongelooflijk groot. Knap dat ze ervoor zorgt dat het Centrum voor Mindfulness daar opvalt!”

Wibo Koole, Oprichter Centrum voor Mindfulness

Ondernemers tijdens conversie optimalisatie boost

Eigenaren RegioVers.nl evalueren hun trainingsdag met 8,7 gemiddeld

Ik heb beter inzicht in de basisprincipes van Google Analytics en Adwords en ben “over de drempel”

"Het is overduidelijk dat Miranda veel kennis heeft van Analytics en Adwords en ze heeft een prettige manier om dit uit te leggen. Zeker in de voorbereiding was ze heel duidelijk en heeft Miranda ervoor gezorgd dat we veel hebben ingesteld. Ik zou haar zeker aanraden bij andere ondernemers!"

Wat kan Miranda verbeteren?
"Ik wilde een persoonlijke sessie, waarin we de standaard presentaties konden skippen en ik mijn specifieke vragen kon stellen en hands-on Analytics en Adwords kon instellen. Dat is hopelijk ook wat ik van te voren heb meegegeven. Ik merkte op de live dag dat het voor Miranda even lastig was om haar programma los te laten. Maar wat mij betreft was dat juist fijn."

Cijfer: 9

"Ik ben net vanmorgen geland vanuit Toronto en gelijk aan de statistieken gegaan, kon niet wachten om te beginnen!"

Suzanne Haeck, eigenaar SUUS de Winkel, Gardendiscount.nl, Pimpyourpicnic.nl
image
“Miranda is een onderneemster die mee- en vooruitdenkt met mensen om haar heen. Zij voelt een vraag aan voor deze gerijpt is en presenteert hem compleet met het antwoord aan je.
Haar belangrijkste handelsmerk vind ik haar persoonlijkheid.”

 

Joey Peter Compliment Maakelijk via Twitter

 

“Ah Miranda,
dit is dan toch weer heel lekker! Precies wat we willen bereiken!
Dank dat je me scherp gehouden hebt.”
Miranda liet ons heel duidelijk zien hoe Google Analytics ons kan helpen de klant te leren kennen

"Jij hebt ons geholpen bij onze online strategie, die wij eigenlijk nog niet hadden. We zijn al 2 jaar bezig met LOVT en doen eigenlijk alles tot nu toe op ons gevoel. Wat fijn was aan de sessie met jou is dat je ons liet inzien dat je met de juiste strategie een heel eind verder komt. Dit wisten we al, alleen niet goed hoe we die moesten invullen.

We hebben diverse webinars gevolgd, maar daar krijg je nooit antwoord op het hoe. Bij jou wel, jij liet ons heel duidelijk zien wat we bijvoorbeeld kunnen verbeteren aan de website en hoe Google Analytics ons kan helpen de klant te leren kennen. Ik wilde me altijd al graag beter verdiepen in Google Analytics, na dinsdag weet ik ook hoe en waar ik moet beginnen.

Wat heel fijn aan jou is dat je snel schakelt en door hebt waar onze 'problemen' liggen. Ik zou je ook zeker aanbevelen bij andere ondernemers."

Vera van Haaren, LOVT.nl - Liefde voor Vintage Design Meubels
image
“Ik heb Miranda afgelopen jaren meerdere keren aan anderen heb aangeraden voor opdrachten of second opinions. Telkens kreeg ik erg prettige feedback terug”

 

Aanbeveling Gerry Schultinga

 

Miranda heeft me naar een hoger Adwords nivo gebracht!

"Miranda heeft me naar een hoger nivo gebracht, nadat ik samen met Google mijn campagnes AdWords heb opgestart. Buiten specialistische opmerkingen over AdWords & Analytics heeft ze ook oog voor de generalistische Customer Journey. Een zeer waardevolle zakelijke bijdrage van een prettig mens!"

Mark Desar - Eigenaar Artiscoop, Kunst voor en door Rotterdammers
image

 

Break tijdens Adwords Business Boost met ARP

ARP marketing team beoordeelt de Adwords Business Boost met een dikke 8 (& de lunch met een… ; ))

 

“Miranda is enorm proactief en denkt een stuk verder dan je initieel van haar vraagt”

“Ik heb Miranda inmiddels meerdere malen gesproken over onze online propositie. Eerst in een informele setting, later vroeg ik haar mee te denken over onze online propositie en de inzet van social media. Miranda is enorm proactief en denkt een stuk verder dan je initieel van haar vraagt. Als je erover nadenkt om Miranda in te schakelen voor je online strategie of met je mee te denken in de vorm van een brainstorm sessie; direct doen. Ze heeft een brede kennis van e-marketing, is creatief en geeft je een hoop goede, originele en bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt.”

Martine Nicolaij, International Brand Manager

 

Google Adwords training met online managers Karen en Jill

Karen & Jill – Euretco – vertellen dat zij hebben geleerd: focus, keuzes & inrichting op rendement

Deze conversie optimalisatie sessie krijgt vast vervolg in de toekomst

"We hebben echt een hoop opgestoken van de optimalisatie sessie.
Gaaf om onze website een keer op die manier door te kauwen. Super leerzaam."

Joep van Straalen, eigenaar Regiovers.nl
image
Ze was kritisch en stelde vragen

“Na een mail van Miranda met een kleine verbetertip voor ons Linkedin profiel, was mijn interesse gewekt. We zijn het gesprek aangegaan over SEO mogelijkheden voor Mondea waarin ze proactief al nuttige tips had voor de Mondea website. Ze ging niet klakkeloos mee in mijn vraag, maar Miranda was kritisch en stelde vragen. Hierdoor zijn we een hele andere weg ingeslagen dan we eerst voor ogen hadden.
Ook daarna is ze blijven meedenken over een goede aanpak om onze conversie te verbeteren. Hieruit bleek dat ze enorm veel kennis heeft van haar vakgebied en ook nog eens een heel betrokken en sympathieke persoonlijkheid is.
Zoek je als bedrijf iemand die proactief met je meedenkt op het gebied van zoekmachine optimalisatie en alles wat daarbij komt dan kan ik Miranda ten zeerste aanraden!”

Femke Doorenspleet, Officemanager bij Mondea
image
Nu snap ik het spel van Google en haar (be)zoekers

"Voor de Google Adwords Business Boost had ik wel twijfels, omdat ik nog weinig in aanmerking was geweest met Google. Ik was bang dat ik sommige dingen niet zou kunnen volgen of niet zou snappen.

Uiteindelijk was het ontzettend prettig. Miranda wist de training precies aan te passen op ons niveau en op onze wensen. Ze wist de wereld van Google te vertalen naar onze branche en werkzaamheden waardoor het voor ons heel begrijpelijk en duidelijk werd.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in hoe Google werkt en welke dingen belangrijk zijn om onze website bij Google in de kijker te spelen. Vooral de uitleg over de relevantie is mij enorm bijgebleven en hierdoor vielen veel puzzelstukjes op zijn plek.

Ik denk nu bij het opstellen van advertenties veel meer na over de relevantie van mijn advertentie. Daarnaast kan ik mij inleven in de doelgroep die ik wil bereiken en met deze in gedachten passende zoekwoorden vinden en een advertentie samenstellen. Voorheen wilde ik vooral laten zien wie en wat Steegenga Mode is en wilde ik vanuit hier schrijven. Nu snap ik beter het spel van Google en haar (be)zoekers.

Ik raad Miranda aan bij onze mede ondernemers die via Local Online Euretco een webshop beheren. Sterker nog: wij hebben al een aanbeveling gedaan bij een collega!"

Tineke Kuipers, Contentmanager Webshop - Steegenga Mode
image

Wil jij ook ervaren hoe het is om meer resultaat te halen?

Plan dan nu een telefonische kennismakingsafspraak met mij.

Zo kun jij al je vragen stellen en aftasten of ik de juiste begeleider voor jou ben.

Vul hieronder jouw gegevens in en druk op “plan kennismaking”. Ik neem binnen 2 werkdagen via mail contact met je om een telefonische kennismaking te plannen.

 

 

We willen uitblinken in online marketing! Vandaar dat Adwords Specialist Miranda onze medewerkers coacht

Twee van onze junior marketeers wilden we trainen in het gebruik van Google AdWords en ik ben gaan zoeken naar een specialist op dat vlak. Via LinkedIn kwam ik terecht bij Miranda de Vogel. Ze heeft in twee dagdelen onze medewerkers gecoacht en dat heeft ze heel goed gedaan.

Andreas Giese
image

Google Partner