zo kun je mij bereiken

en verder

 • Ambonstraat 9
  3818 CX Amersfoort
 • KvK 32121715

makkelijker?

 • Home
 • //
 • persoonlijke adwords training
miranda@maakelijk.nl of 06 - 2006 28 95

Zoek jij een Google Ads training?

Ben je gestart met Google Ads (Adwords) en heb je het idee dat jouw campagnes te weinig klanten opleveren, maar weet je niet precies waar het mis gaat? Loop je vast in de wir war van instellingen?

Wil je op korte termijn jouw Adwords campagnes verbeteren onder begeleiding van een gecertificeerde Google Ads expert, zonder dat je vast zit aan een bureau of contract?

Overweeg dan om een Persoonlijke Adwords dag met mij in te plannen. Dit kan ook als jullie met z’n 2-en verantwoordelijk zijn voor marketing. Of wanneer je wil leren hoe je slimmer samenwerkt met de partner die nu de campagnes beheert. (Ervaring leert dat de investering in jouw kennis zich ook dan terugbetaalt).

Google Ads leren en jouw campagnes optimaliseren in 1 dag

Investering dubbel en dwars waard!

"Van tevoren bij een training is het natuurlijk altijd de vraag: wie kan je het beste helpen bij je vraag? Wie zou de beste inhoud en service kunnen bieden? Oftewel: welke investering biedt het beste rendement? Al snel bleek dat ik met het inschakelen van Miranda de goede keuze heb gemaakt. Echt helemaal super! Veel geleerd, meer dan ik had durven hopen. Investering dubbel en dwars waard! Miranda is zeer betrokken en kundig. Geleerd waar ik op moet letten, hoe ik betere advertenties kan maken, deze kan aanscherpen. Ook waar ik niet / minder op hoef te letten. Dit gaat me uiteindelijk veel tijd en geld besparen. En inkomsten opleveren! Belangrijke inzichten opgedaan om afstraffing van Google te voorkomen, geld te besparen, passende kliks en conversies te krijgen, account opgeruimder en overzichtelijker in te richten, advertenties te optimaliseren etc. Kortom: Veel! Ik raad deze training aan voor iedereen die Google Ads beter wil leren begrijpen, maar zeker aan ondernemers die niet zomaar hun geld aan Google willen inleveren, die meer willen weten hoe het (in grote lijnen) werkt. Die onderbouwde keuzes willen maken in hun marketinguitgaven. Ik wist best al aardig wat van SEO en SEA, maar nu echt nog wel weer belangrijke extra kennis en inzichten opgedaan. Vanwege een treinongeluk mistte ik de aansluiting en stond vast op een station. Voordat ik het kon weigeren, was Miranda al onderweg om me op te halen. Dat tekent haar betrokkenheid en servicegerichtheid."

Peter Paas, eigenaar DC Loopbaanbegeleiding - Haal voldoening uit je werk
image

Waarom 1-op-1 Google Ads training?

Hoe vaak heb je niet dat je naar een groepsbijeenkomst gaat en dat je het gevoel hebt dat er veel tijd verloren gaat met informatie en vragen die je al weet. Of dat de voorbeelden geen raakvlakken hebben met jouw business. Dat voorkom je als je beslist om 1-op-1 te werken.

Dus als tijd en snel resultaat belangrijk is, kies dan voor een Persoonlijke Google Ads dag.

Als we 1-op-1 werken kan ik snel inschatten wat je al weet. Afhankelijk van jouw kennisniveau en hoe rap jij dingen oppakt, kunnen we versnellen. Dat scheelt je veel tijd.

 • Tijd om andere dingen te doen
 • Doorlooptijd tot aan resultaten
 • Tijd = uiteindelijk ook gewoon geld

Direct resultaat tijdens de Google Ads training

Wat ik gemerkt heb in de afgelopen jaren, is dat de meeste mensen tijdens de training al starten met het doorvoeren van de wijzigingen:

 • omdat er na de training weer andere zaken prioriteit hebben,
 • omdat ze enthousiast zijn over wat ze geleerd hebben en het direct willen uitproberen,
 • omdat ze bang zijn dat ze het straks niet meer weten,
 • omdat ze haast hebben in het behalen van resultaten,
 • omdat ik nu mee kijk en ze direct vragen kunnen stellen.

Vandaar dat ik in mijn trainingen voldoende ruimte maak om aan dit verlangen (om direct toe te passen) tegemoet te komen. Uiteraard voer jij zelf de wijzingen door, zodat je direct leert waar alle instellingen in de applicatie staan.

Daarnaast lok ik je uit, om iets meer afstand te nemen tot wat je leert. Zodat je het niet alleen begrijpt tijdens de sessie, maar het principe zo doorgrondt, dat je het over een paar maanden ook kunt reproduceren als je uitbreidingen door wil voeren.

Klanten 1-op-1 dagen Miranda de Vogel
Nu snap ik het spel van Google en haar (be)zoekers

"Voor de Google Adwords Business Boost had ik wel twijfels, omdat ik nog weinig in aanmerking was geweest met Google. Ik was bang dat ik sommige dingen niet zou kunnen volgen of niet zou snappen.

Uiteindelijk was het ontzettend prettig. Miranda wist de training precies aan te passen op ons niveau en op onze wensen. Ze wist de wereld van Google te vertalen naar onze branche en werkzaamheden waardoor het voor ons heel begrijpelijk en duidelijk werd.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in hoe Google werkt en welke dingen belangrijk zijn om onze website bij Google in de kijker te spelen. Vooral de uitleg over de relevantie is mij enorm bijgebleven en hierdoor vielen veel puzzelstukjes op zijn plek.

Ik denk nu bij het opstellen van advertenties veel meer na over de relevantie van mijn advertentie. Daarnaast kan ik mij inleven in de doelgroep die ik wil bereiken en met deze in gedachten passende zoekwoorden vinden en een advertentie samenstellen. Voorheen wilde ik vooral laten zien wie en wat Steegenga Mode is en wilde ik vanuit hier schrijven. Nu snap ik beter het spel van Google en haar (be)zoekers.

Ik raad Miranda aan bij onze mede ondernemers die via Local Online Euretco een webshop beheren. Sterker nog: wij hebben al een aanbeveling gedaan bij een collega!"

Tineke Kuipers, Contentmanager Webshop - Steegenga Mode
image

Waarom met mij?

Afgelopen jaren heb ik samengewerkt met meer dan 300 ondernemers die worstelen met het bijhouden van hun kennis op online marketing gebied en met het maken van keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd Google Ads expert en adviseerde menig ondernemer over de optimalisatie van hun account. En naar tevredenheid.

Met deze ervaring ben ik in staat “quick wins” te signaleren waarvan ik weet dat ze direct geld opleveren. Daar kan jij van profiteren.

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de recommendations die ondernemers aan mij gaven op LinkedIn.

Naast mijn kennis, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn betrokkenheid, prikkelende vragen en het aanbieden van concrete stappen. Met mij sparren over jouw online marketing geeft inzichten, ideeën en energie, waar je mee vooruit komt.

 

Top advertenties live aan het eind van de dag

Wat ik doe tijdens de Persoonlijke Google Ads training is je stap voor stap meenemen bij het opzetten en optimaliseren van jouw campagnes. We implementeren de verbeteringen direct, zodat jij de principes goed leert kennen en ze in de toekomst opnieuw kunt gebruiken.

Omdat we 1-op-1 werken is er volop ruimte om jouw persoonlijke leervragen te behandelen. Onderwerpen waar ik vaak vragen over krijg:

 • Waar zie jij optimalisatiemogelijkheden in de inrichting van mijn Google Ads account, zodat ik meer omzet haalt tegen lagere advertentiekosten?
 • Hoe kies ik de juiste zoekwoorden?
 • Hoe kan ik het best bieden?
 • Hoe kan ik meer omzet halen uit mobiele zoekers?
 • Betaal ik niet teveel?
 • Hoe verbeter ik mijn CTR?
 • Hoe zet ik Google Shopping advertenties op?
 • Hoe zorg ik dat Google Ads mij minder tijd kost?

Afhankelijk van jouw behoefte en de snelheid waarmee we door de materie heen gaan, hebben we ruimte om tijd te besteden aan het transformeren van bezoeker naar klant. Denk daarbij aan:

 • Waaruit is een goede landingspagina opgebouwd?
 • Tips om je site te verbeteren
 • De kracht van beïnvloedingsprincipes uit de neuromarketing.

Aan het eind van de dag heb je live advertenties, in goed gestructureerde campagnes, waarmee je relevante bezoekers naar jouw website haalt. En schat aan kennis, feedback op jouw website en waardevolle tips waarmee je de komende maanden vooruit kunt.

We voeren onze campagnes nu in eigen beheer. Wij kennen onze klanten immers ook zelf het beste

"Onze Google Adwords campagne werd uitgevoerd door een extern internet marketing bureau. We hadden zelf geen enkel idee wat, hoe en wanneer er iets gebeurde. En de resultaten vonden we ook erg tegenvallen. Maar we konden er niet de vinger op leggen, want het zag er zo enorm ingewikkeld uit allemaal. We hoopten dat de Google Adwords Business Boost ons zou kunnen helpen om meer grip te krijgen, maar verwachtten dat materie te complex zou zijn om de campagnes zelfstandig te kunnen leiden. Miranda maakte de materie eenvoudig door te beginnen bij de basis. Dat gaf vertrouwen. De input van Miranda gaat in op de behoeftes die jij zelf en/of als bedrijf ervaart, dus ze kan je op elke front bijstaan en helpen. Miranda heeft zich van te voren ook daadwerkelijk verdiept in onze producten en onze klanten. Ze weet dus precies waar wij het over hebben en daarmee sloot de informatie die wij kregen ook naadloos aan op ons bedrijf en onze vragen. We voeren onze campagnes nu in eigen beheer. Wij kennen onze klanten immers ook zelf het beste. En nu kunnen we bijsturen waar nodig en ook gemakkelijk experimenteren met nieuwe doelgroepen. We snappen nog lang niet alles, maar hebben zó veel meer inzicht gekregen. En daarmee vinden we het ook ineens veel leuker! Ook na de training blijft Miranda betrokken. Voor prangende vragen kunnen we nog steeds op haar rekenen. Fijn dus!"

Larissa Beentjes - marketeer SPIbelt NL, de beste manier om je telefoon mee te nemen
image
We willen uitblinken in online marketing! Vandaar dat Ads Specialist Miranda onze medewerkers coacht

Wij zijn een Nederlands bedrijf dat bekende merken en snelgroeiende bedrijven ondersteunt met de online marketing in Duitsland. Google Ads speelt daar ook een rol in. Omdat we willen uitblinken in wat we doen, schakelen we regelmatig ervaren specialisten in voor coaching en het zoeken naar nieuwe invalshoeken voor campagnes. Twee van onze junior marketeers wilden we trainen in het gebruik van Google Ads en ik ben gaan zoeken naar een specialist op dat vlak. Via LinkedIn kwam ik terecht bij Miranda de Vogel. Er zijn wel veel mensen met ervaring met Google Ads, maar zij profileert zich als gespecialiseerde coach, dus dat sloot precies aan. Ze reageerde snel en bleek heel flexibel. Kort na ons contact heeft ze in twee dagdelen onze medewerkers gecoacht en dat heeft ze heel goed gedaan.

Andreas Giese, directeur van Dexport - Zo verovert u de Duitse markt!
image
Het bijbeltje van Maakelijk ligt bijna elke dag open op mijn bureau

"De Google Adwords training voldeed aan wat ik ervan verwachtte. Ik had vooraf aangegeven graag wat meer over strategievorming te weten te komen. Dat is gelukt. We hebben vanuit persona’s, vanuit merkenportfolio, vanuit demografie e.d. gedacht en dit is nu ook de leidraad waarmee we campagnes inrichten. Als resultaat van de Adwords training richt ik me veel meer op keuzes. Zet meer de mogelijkheid ‘locaties’ in, in plaats van schieten met hagel. Ik focus op de doelgroep van de winkel, op demografie, op interessante merken in relatie tot hoeveel kilometer men er bereid is om de rijden naar een winkel. Bij het inrichten van een nieuw account heb ik niet de hele kraan opengezet, zodat het maar aanstaat en daarna gaan optimaliseren. Ik pak per keer een merk en stem de instellingen daarop af. Dat kost meer tijd aan de start, maar levert uiteindelijk hopelijk meer rendement op. Belangrijkste inzichten: Focus, Keuzes & Inrichting op rendement, niet op kwantiteit."

Karen Schipper, accountmanager Online bij Euretco
image
Met veel enthousiasme meteen de eerste Adwords campagnes live

"Met de training van Miranda, hebben we in slechts 1 dag heel veel kennis binnengehaald. Niet alleen weten we nu waar en wanneer we Google Adwords kunnen inzetten, we kunnen er nu ook daadwerkelijk mee aan de slag. Wat ik vooraf gehoopt was, is uitgekomen: een goede brede (theoretische) basiskennis binnen mijn team en met veel enthousiasme meteen de eerste campagnes live. Specifiek en op maat voor ons bedrijf, dat is wat ik noem een Business Boost!"

Martijn Smit, Manager Digital Business Transformation - ARP
image

Live sessie van de Google Ads training op een geweldige locatie

Voor de Persoonlijke Google Ads training nodig ik je uit op een prachtlocatie in midden Nederland waar we werken en genieten van een heerlijke lunch. Wil jij liever bij jouw op kantoor afspreken? Dan is wat mij betreft ook prima.

Aanmelden voor gesprek Persoonlijke Ads training

Er is maar een beperkt aantal dagen per maand beschikbaar om 1-op-1 met mij te werken.

Voordat ik een Persoonlijke Ads training met je inplan, stel ik je eerst wat vragen over jouw doelstellingen en campagnes tijdens een telefonische kennismaking. Tijdens dit gesprek kunnen we samen inschatten of een Persoonlijke Ads training voor jou op dit moment een goede investering is.

Stuur mij even een mailtje via miranda@maakelijk.nl en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op om een telefonische kennismaking te plannen.

Direct bellen kan uiteraard ook: 06 – 2006 28 95

Google Ads – Search gecertificeerd sinds 2011 & Partner sinds 2014