zo kun je mij bereiken

en verder

 • Ambonstraat 9
  3818 CX Amersfoort
 • KvK 32121715

makkelijker?

 • Home
 • //
 • gratis video met geldbesparende adwords tips
miranda@maakelijk.nl of 06 - 2006 28 95

gratis video met geldbesparende adwords tips

Het zijn vaak dezelfde fouten die ondernemers maken, waardoor ze meer geld uitgeven dan verdienen:

 • geen idee hebben hoe Google de prijs bepaalt, die je per click betaalt
 • het ontbreken van een goede campagnestructuur
 • geen strategie hebben om jouw click-prijs omlaag te krijgen
 • advertenties sluiten niet aan bij “waar jouw klant van wakker ligt”

Adverteren kan slimmer!

Check nu in 10 minuten hoe jouw campagnes ervoor staan

Google Adwords Tips Video-min

 

Vul je naam en e-mailadres in – Klik op “Geef mij toegang tot de GRATIS video”

Ik stuur het wachtwoord direct naar je toe

Mijn wens om zelf meer te leren over Adwords heeft zij boven verwachting vervuld

"Miranda heeft mij geholpen met het upgraden van mijn Adwords campagne. Allereerst ben ik afgegaan op haar duidelijkheid en haar prettige persoonlijkheid. En niets is minder waar gebleken. Tijdens het gehele traject heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. En ook Miranda als persoon, die niet alleen verstand van zaken heeft, maar met name mijn individuele wensen en behoeften voor de aanpak goed wist te vervullen. Vooral mijn wens om zelf meer te leren over Adwords heeft zij boven verwachting vervuld. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar business beter wil maken."

Peter Koijen (†), leadership trainer, In2motivation
image

 

Je krijgt 6 Geldbesparende Google Adwords Tips

Als bonus krijg je tips om zelf meer omzet te halen uit jouw website.

Waarom met mij?

Adwords Trainer - Miranda de Vogel

De afgelopen 8 jaar heb ik zeker 100 ondernemers geholpen die worstelen met het bijhouden van hun kennis op online marketing gebied en met het maken van keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd Google Adwords expert en adviseerde menig ondernemer over de optimalisatie van hun account. En naar tevredenheid.

Met deze ervaring ben ik in staat “quick wins” te signaleren waarvan ik weet dat ze direct geld opleveren. Daar kan jij van profiteren.

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de recommendations die ondernemers spontaan aan mij gaven op LinkedIn. Naast mijn kennis, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn betrokkenheid, prikkelende vragen en het aanbieden van concrete stappen. Met mij sparren over jouw online marketing geeft inzichten, ideeën en energie, waar je mee vooruit komt.

Wil jij toegang tot de video met Adwords tips?

Vul je e-mailadres in en klik op “Geef mij toegang tot de GRATIS video”.

Ik stuur het wachtwoord direct naar je toe

Google Ads – Search gecertificeerd sinds 2011 & Partner sinds 2014