zo kun je mij bereiken

en verder

 • Ambonstraat 9
  3818 CX Amersfoort
 • KvK 32121715

makkelijker?

 • Home
 • //
 • adwords optimalisatie boost
miranda@maakelijk.nl of 06 - 2006 28 95

adwords optimalisatie boost

 

Voelt ’t vervelend? Gestart met Adwords, maar vastgelopen…

Het leek zo eenvoudig. De kortingscoupon en de belofte dat je in een paar stappen meer bezoekers op jouw site krijgt. Maar hoe staat het nu?

 • Wel meer bezoekers, maar niet meer omzet
 • Wel meer bezoekers, maar ook meer kosten
 • Wel meer bezoekers, maar je hebt onvoldoende zicht op wat het oplevert
 • Wel meer bezoekers, maar wil je er nog meer uit halen
 • Wel meer bezoekers, maar het kost je te veel tijd

Je bent echt niet de enige. Honderden ondernemers worstelen dagelijks met deze vragen.

 

Het kan ook anders

Waarschijnlijk heb je het al eens van andere ondernemers gehoord die enthousiast zijn over Google Adwords. Het levert ze in korte tijd veel meer klanten op, omdat ze direct na het starten van de campagnes bovenaan in Google staan. En daarmee vervolgens een continue stroom aan klanten binnen halen. Doordat ze goed geleerd hebben welke bezoekers daadwerkelijk klanten worden, blijft het nog betaalbaar ook. Deze ondernemers leren hun klanten steeds beter kennen door te zien welke zoekopdrachten zij gebruiken en welke advertenties ze het aantrekkelijkst vinden. Zo kunnen goed aansluiten met hun webteksten en aanbod op waar de klant naar zoekt. En is de deal snel gemaakt. Ze voelen zich vrij, omdat ze weten dat er een continue stroom aan klanten naar hun website komt. Ook als ze even niet bloggen, twitteren of mailen groeit de omzet door.

 

Betaal alleen voor de juiste bezoekers en maak meer omzet

 

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Als je een business kunt runnen, kan je ook leren hoe mensen zoeken om jouw bedrijf te vinden. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van uitgelegd krijgen hoe je jouw advertentiecampagnes goed instelt en waar je checkt wat jouw rendement is. Daar kan ik je bij helpen. Stap voor stap neem ik je mee bij het opzetten en optimaliseren van jouw campagnes. Zo leer de principes goed kennen, zonder geld te verliezen aan clicks die niets opleveren. Ja, je leest ’t goed.

 • beslissen welke bezoekers
 • 1 x campagnes bouwen
 • 3 x checken en bijstellen in de eerste maand
 • 1 x automatische regels instellen
 • 1 x rapportages instellen
 • en vanaf dan zo vaak je wil automatisch toegestuurd krijgen in je mailbox.

Laat ik je vertellen dat de eerste stap het lastigst is. Want met welke zoekwoorden zoeken jouw klanten? Hoeveel campagnes moet je bouwen? Wat betekenen de verschillende zoekwoordtypen en hoe bepaal je het juiste bod? En als je campagnes eenmaal lopen: Waar kun je het beste starten met het doorvoeren van verbeteringen? Er zijn zoveel cijfers en overzichten. Wat ik doe tijdens de Adwords Optimalisatie Boost, is je stap voor stap meenemen bij het opzetten en optimaliseren van jouw campagnes. We implementeren de verbeteringen direct, zodat je de principes goed leert kennen en ze in de toekomst opnieuw kunt gebruiken.

 

Waarom met mij?

Adwords Trainer - Miranda de Vogel Je bent echt niet de enige die worstelt met Google Adwords en online zichtbaar zijn. Ik heb al zeker 100 ondernemers geholpen. En naar tevredenheid. Met deze ervaring kan ik “quick wins” signaleren, waarvan ik weet dat ze direct geld opleveren. Mijn kennis wil ik graag met je delen, zodat jij voortaan zelf kunt zorgen dat je meer klanten krijgt.

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de recommendations die ondernemers spontaan aan mij gaven op LinkedIn Naast mijn kennis, merk ik dat mensen mij vooral waarderen om mijn betrokkenheid, prikkelende vragen en het aanbieden van concrete stappen. Met mij sparren over jouw online marketing geeft inzichten, ideeën en energie, waarmee jij meer omzet maakt.

 

Waarom 1 op 1?

Hoe vaak heb je niet dat je naar een groepstraining gaat en dat je het gevoel hebt dat er veel tijd verloren gaat met informatie en vragen die je al weet. Of dat de voorbeelden geen raakvlakken hebben met jouw business. Dat voorkom je als je beslist om 1-op-1 met mij te werken. Als we 1-op-1 werken kan ik snel inschatten wat je al weet. Afhankelijk van je kennisniveau en hoe rap jij dingen op pakt, kunnen we versnellen. Dat scheelt je veel tijd.

 • Tijd om andere dingen te doen
 • Doorlooptijd tot aan resultaten
 • Tijd = uiteindelijk ook gewoon geld

 

Wil jij snel resultaat bereiken?

Als tijd en snel resultaat belangrijk is, investeer dan in jouw onderneming met een Personal Adwords Optimalisatie Boost.

 

Miranda heeft onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei

"Als je dit leest, ben je waarschijnlijk aan het overwegen of je Miranda zal inhuren of dat je wellicht met haar wil samenwerken. Mijn advies in beide gevallen: doen! De afgelopen jaren heeft Miranda ons team versterkt en onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei. Haar kenmerkende overtuiging: jouw belang & wensen staan voorop, haar kennis & kunde is het middel. Hierdoor ontstaat er vanzelf een heel effectieve en prettige samenwerking. Zo is een van haar opmerkelijke suggesties verworden tot een waardevolle spin-off van onze primaire business."

Jeroen Lampe, praktische ondernemers coach - Werk aan je zaak in plaats van erin
image

 

Meer weten over de opzet van dit programma?

Hieronder treft je de opzet van het programma Adwords Optimalisatie Boost waarin je in korte tijd kennis opdoet, die je direct toepast

Betaal alleen voor de juiste bezoekers en maak meer omzet

Geen algemene cases, maar kennis direct toepassen op jouw business.

1 x Strategiesessie – Wat is je doel en waarom bereik je dit nu niet? – 30 minuten – (telefonisch/skype)

Hoe zit je business in elkaar? Wat is je doel en in hoeverre bereik je dit nu? Waarmee kan ik je helpen tijdens de Adwords Optimalisatie Boost om te zorgen dat jij dit doel wel gaat bereiken? Welke vragen leven het meest? Tijdens deze strategiesessie stemmen we af of het programma geschikt is voor jou en hoe ik de opzet zo kan vormgeven dat jij met goed opgezette campagnes en een schat aan kennis en inzichten jouw business verder kan laten groeien.

1 x Expertscan – Voer ik uit (ter voorbereiding op de live sessie)

Waar zie ik dat je kunt optimaliseren in de inrichting van je Adwords account? Zodat je meer omzet haalt tegen lagere advertentiekosten. En hoe zorg je dat onderhoud je minder tijd kost?

1 x Live Adwords Optimalisatie Boost – 1 dag op locatie

Tijdens deze live sessie gaan we werken aan het volgende:

 • Scherpstellen – Bepaal je doel & zorg dat je kunt meten hoever je bent.
 • Wie zijn jouw klanten? Waar liggen ze wakker van en hoe zoeken zij naar een oplossing? – Aan de hand van zoekwoordonderzoek, leer je jouw potentiële klanten beter kennen
 • Basisprincipes Adwords – Je vergaart kennis over de manier waarop Adwords werkt, de verschillende netwerken, het belang van goede kwaliteitsscores.
 • Matchen – Je leert keuzes maken campagnes, woorden, context en de juiste landingspagina op de site.
 • Bouwen – Je leert de Adwords applicatie & bijbehorende tools handig gebruiken door direct aan de slag te gaan.
 • Verleiden – Afhankelijk van jouw behoefte en de snelheid waarmee we door de materie heenkomen, hebben we ruimte om tijd te besteden aan het transformeren van bezoeker naar klant. Onderwerpen: waaruit is een goede LP opgebouwd? Tips op je site te verbeteren. De kracht van beïnvloedingsprincipes. Hoe schrijf je aantrekkelijke advertentieteksten?

Aan het eind van deze dag heb je live advertenties (in goed gestructureerde campagnes) waarmee je relevante bezoekers naar jouw website haalt.

1 x Next Step sessie – 45 minuten, telefonisch of via skype

In dit gesprek, kun je al je vragen stellen die je bent tegengekomen bij het opzetten van nieuwe campagnes of het optimaliseren. Dat maakt dat je veel sneller en goedkoper je resultaten kunt behalen, dan wanneer je zelf de kennis bij elkaar moet googelen en de ervaring moet opbouwen. Geen vangnet dus, maar een katapult.

Jouw eigen business rapportages – in je mailbox

Met de regelmaat die jij bepaalt, ontvangt je rapportages in je mailbox. Zonder telkens in te loggen in Analytics. Deze rapportages maken dat je betere keuzes kunt maken om je doel te bereiken.

Adwords Optimalisatie Boost geeft je inzicht, grip en de mogelijkheid om te groeien

 

Mijn wens om zelf meer te leren over Adwords heeft zij boven verwachting vervuld

"Miranda heeft mij geholpen met het upgraden van mijn Adwords campagne. Allereerst ben ik afgegaan op haar duidelijkheid en haar prettige persoonlijkheid. En niets is minder waar gebleken. Tijdens het gehele traject heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. En ook Miranda als persoon, die niet alleen verstand van zaken heeft, maar met name mijn individuele wensen en behoeften voor de aanpak goed wist te vervullen. Vooral mijn wens om zelf meer te leren over Adwords heeft zij boven verwachting vervuld. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar business beter wil maken."

Peter Koijen (†), leadership trainer, In2motivation
image

 

Live Sessie op een mooie locatie

In overleg bepalen we of de Live Sessie plaats vindt bij jouw op kantoor of op prachtige locatie met een heerlijke lunch op mijn kosten.

 

Werkvormen?

Wat ik gemerkt heb in de afgelopen jaren, is dat de meeste ondernemers tijdens kennis sessies al starten met het doorvoeren van de wijzigingen:

 • omdat ze enthousiast zijn over wat ze geleerd hebben en het direct uit willen proberen,
 • omdat ze bang zijn dat ze het straks niet meer weten
 • omdat er na de training weer andere zaken lonken/daily business,
 • omdat ik nu mee kijk en ze direct vragen kunnen stellen,
 • omdat ze haast hebben in het behalen van resultaten.

Vandaar dat ik in mijn 1-op-1 sessies voldoende ruimte maak om aan dit verlangen (om direct toe te passen) tegemoet te komen. De “quick wins” die ik gesignaleerd heb tijdens de Adwords Expertscan en waarvan ik weet dat ze geld opleveren, implementeren we direct, zodat je zonder huiswerk terug gaat naar je daily business Daarnaast lok ik je uit, om iets meer afstand te nemen tot wat je leert. Zodat je het niet alleen begrijpt tijdens de sessie, maar het principe zo doorgrondt, dat je het over een paar maanden ook kunt reproduceren als je uitbreidingen door wil voeren.

 

Kort en goed

Geloof je dat je nog niet het maximale rendement uit jouw Google Adwordscampagnes haalt en kan je daar wel een kritische expert blik bij gebruiken? Overweeg dan om nu met mij samen aan de slag te gaan. Ik bruis van de ideeën die jouw business in een omzetversnelling brengen.

 

 

 

Google Ads – Search gecertificeerd sinds 2011 & Partner sinds 2014