zo kun je mij bereiken

en verder

  • Ambonstraat 9
    3818 CX Amersfoort
  • KvK 32121715

makkelijker?

  • Home
  • //
  • website conversie optimalisatie training
miranda@maakelijk.nl of 06 - 2006 28 95

Maak van bezoekers betalende klanten

 

Dat is balen!

Wel meer bezoekers op jouw site, maar niet meer klanten…

De eerste stappen zijn gezet. Je hebt een website gebouwd, campagnes opgezet en trekt meer bezoekers, maar er volgen niet veel orders.

Herken je dit?

  • Wel meer bezoekers, maar niet meer omzet
  • Wel meer bezoekers, maar ook meer kosten
  • Wel meer bezoekers, maar je hebt het idee dat er nog meer uit halen valt

Je bent echt niet de enige. Honderden ondernemer piekeren dagelijks over deze issues.

Het kan ook anders

Waarschijnlijk hoor je andere ondernemers die enthousiast zijn over hun online marketing. Het levert ze in korte tijd veel meer klanten op en vervolgens een continue stroom aan omzet.

Doordat ze goed geleerd hebben welke bezoekers daadwerkelijk klanten worden, kost het ze minder tijd op hun webteksten bij te houden.

Jij kunt ook leren hoe dit werkt en hoe je jouw aanbod het best laat aansluiten op de behoefte van je bezoekers. Daarna is de deal snel gemaakt.

Je voelt je zeker, omdat je weet dat de bezoekers die je naar jouw website haalt ook daadwerkelijk klanten worden. Zo wordt het leuk om te adverteren, bloggen, twitteren en mailen. Want daarmee groeit jouw omzet door.

Deze conversie optimalisatie sessie is zeer waardevol

"We hebben echt een hoop opgestoken van de optimalisatie sessie. Gaaf om onze website een keer op die manier door te kauwen. Super leerzaam."

Joep van Straalen, eigenaar Regiovers.nl
image

 

Maak van nieuwe website bezoekers betalende klanten

 

Wat is er voor nodig om dit te bereiken?

Als je een business kunt runnen, kan je ook leren hoe mensen zoeken om jouw expertise te vinden.
Vervolgens is het een kwestie van uitgelegd krijgen hoe je jouw aanbod daar onweerstaanbaar verleidelijk op aansluit. Daar kan ik je bij helpen.

Stap voor stap neem ik je mee bij het omzetten van jouw website in een verleidelijke conversiemachine.
Zo leer de nieuwste trends en beïnvloedingsprincipes kennen, die je direct toe kunt passen.

Waarom met mij?

Miranda de Vogel Online Business Coach

Afgelopen 9 jaar heb ik samengewerkt met tientallen ondernemers die worstelen met het bijhouden van hun kennis op online marketing gebied en met het maken van keuzes die bij hun business past. Ik ben gecertificeerd Google Adwords expert en adviseerde menig ondernemer over de optimalisatie van hun website. En naar tevredenheid.
Met deze ervaring ben ik in staat “quick wins” te signaleren waarvan ik weet dat ze direct geld opleveren. Daar kan jij van profiteren.

Eerst lezen, dan geloven?

Bekijk de recommendations die ondernemers aan mij gaven op nl.linkedin.com/in/mirandadevogel/

Naast mijn kennis, merk ik dat ondernemers mij vooral waarderen om mijn betrokkenheid, prikkelende vragen en het aanbieden van concrete stappen. Met mij sparren over jouw online marketing geeft inzichten, ideeën en energie, waar je mee vooruit komt.

Waarom 1 op 1?

Hoe vaak heb je niet dat je naar een groepstraining gaat en dat er veel tijd verloren gaat met informatie en vragen die je al weet. Of dat de voorbeelden geen raakvlakken hebben met jouw business. Dat voorkom je als je beslist om 1-op-1 met mij te werken.

Dus als tijd en snel resultaat belangrijk is, investeer dan in jouw onderneming met een Personal Conversie Optimalisatie Boost.

Miranda heeft onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei

"Als je dit leest, ben je waarschijnlijk aan het overwegen of je Miranda zal inhuren of dat je wellicht met haar wil samenwerken. Mijn advies in beide gevallen: doen! De afgelopen 3 jaar heeft Miranda ons team versterkt en onmiskenbaar bijgedragen aan onze groei. Haar kenmerkende overtuiging: jouw belang & wensen staan voorop, haar kennis & kunde is het middel. Hierdoor ontstaat er vanzelf een heel effectieve en prettige samenwerking. Zo is een van haar opmerkelijke suggesties verworden tot een waardevolle spin-off van onze primaire business."

Jeroen Lampe, e-commerce adviseur, owner Growby & eigenaar webshop
image

Meer weten over de opzet van dit programma?

 

 

 

Het bijbeltje van Maakelijk ligt bijna elke dag open op mijn bureau

Karen Schipper
image

Google Partner